logo

Трансфер фактор
Захиалах утас 9510-0213, 9464-1201

Дэлхийн эрүүл мэндийн байгууллагын мэдээгээр манай гарагийн хүн амын 90 хувь нь хомхой долоох өвчний вирусийг өөртөө тээж явдаг байна. Хомхой долоох гэдэг нь герпес хэмээх вирусээр үүсгэгддэг нэг төрлийн өвчин юм. Герпес нь вирусээр үүсгэгддэг ба үүсгэгч нь хүний биед байнга оршиж ямар нэг шалтгаанаас идэвхжсэн үед өвчин үүсгэх шинж чанартай болно. Хүний бие махбодийн эсэргүүцэл буурах, гэнэт даарах, хүнд өвчин(хатгаа ), стересс зэрэг шалтгаанаас вирус нь идэвхждэг гэж үздэг.
Герпес биеийн аль хэсэгт туурсанаас хамаарч : уруулын герпес - хомхой долоох, амны салст бүрхэвчийн герпес, могой яр, бэлэг эрхтэний герпес гэж ангилна.
Хомхой долоох

Эртнээс ард түмний дунд хомхой долоох гэж нэрлэгдэж ирсэн. Даарах, ханиад хvрэх гэх мэт халуурах шинж тэмдэгээр илэрдэг халдварт өвчнүүдийн үед хүйтэн халууны гэнэтийн цочролын улмаас уруул орчмын хэсэгт загатнаж улмаар улайн хавдаж цэврүү үүснэ. Энэ нь өвдөлт өгч загатнана. Дээрх эмгэг нь амь насанд аюулгүй боловч уруул орчмын хэсэг нь мэдрэлийн судал ихтэйгээс байнга загатнаж мөн гоо сайханы талаасаа ч гэсэн хүнд тааламжгүй байдал үүсгэдэг.
Цэврүү үүсээгүй зөвхөн загатнаж эхэлж байгаа үед нь вирусийн эсрэг сонгомол vйлчилгээтэй тосон түрхлэг (ацикловир гэх мэг) хэрэглэх нь үр дүнтэй байдаг. Цэврүү үүссэн үед нь иод, метилин хөх, брилиант ногоон гэх мэт ариутгагч уусмал түрхэж хатаах нь үр дүнтэй. Цэврүүг хагалах, бохир зүйлээр оролдох нь нянгийн халдвар орж улмаар өвчин хүндрэхэдЦэврүүг савантай усаар зөөлөн угаах нь халдвар арьсан дээр тархахаас сэргийлдэг. Антисептик үйлчилгээтэй саван хэрэглэвэл зохино. Мөс эсвэл халуун жин тавих нь өвчинг намдаадаг. Витамин С-г ууж хэрэглэвэл хомхойн эдгэрэлтийг түргэсгэдэг. Цэврүүг хагалж, бохир зүйлээр оролдох, модон иштэй зүйлээр түлэх зэрэг нь нянгийн халдвар орж, өвчин хүндрэхэд хүргэх аюултай. Үүнээс гадна хамгийн чухал зүйл бол биеийн эсэргүүцлээ сайжруулах юм. Амин дэмээр баялаг хоол унд идэж, хар ногоон өнгийн хүнсний ногоо түлхүү хэрэглэх нь тустай.
хүргэнэ.
Эмчлэх арга:
- Туг үс аваад, уруул дээрх шархан дундуур үрж тат. Үүнийг 15-20 удаа хий. Цэврүү хоёр өдрийн дараа эдгэрнэ.
- Чихний хулхи болон зуун насттай төстэй халуун орны шүүслэг ургамал болох каланхоэгийн шүүс тус болдог ( шархан дээр түрхэх ).
- Зөгийн бал болон алимны уксусийн уусмалаар ( 1:1-ийн харьцаатай) өдөрт 2 удаа арч.
- Корвалол, валокардин, шүдний оо голомтыг бас хатаадаг.
- Уруулан дээр хомхой долоосон үед долоовор хурууныхаа өндгий норгож байгаад нарийн ширхэгтэй давсан дээр тавиад, давстай болсон хуруугаараа хомхойн дээрээ дарж 30 секунд орчим байлгаарай. Түргэн эдгэхэд нь тустай.
- Сармис арилгаж зүсээд гарч байгаа шүүстэй хэсгээр нь дарж болно.
- Витамин С ууж, дархлаагаа дэмжих, хар ногоон өнгийн хүнсний ногоогоор баялаг хоол хэрэглэх нь мөн дэм болно.
- Цэврvv vvсээгvй зөвхөн загатнаж эхэлж байгаа vед нь вирусийн эсрэг сонгомол vйлчилгээтэй тосон тvрхлэг (ацикловир гэх мэг) хэрэглэх нь vр дvнтэй байдаг.
- Цэврvv vvссэн vед нь иод, метилин хөх, брилиант ногоон гэх мэт ариутгагч уусмал тvрхэж хатаах нь vр дvнтэй.
- Сүүнд дүрсэн хөвөнгөөр, 2-3 цаг тутам норго. Сүүний тослог бага байвал сайн. Өөрөөр нь хатаах хэрэгтэй.
- Хэрэв, ус гүйгээд, цэврүүтчихсэн бол, перекисээр 2-3 цаг тутамд түлэхэд, өдөртөө зүгээр болдог.
- хумс сармис хэрчин шvvсийг нь шахаж байгаад яранд тvрх. Сармисны шvvс маш гашуун, хурц тул шарханд хvрсэн даруйдаа хорсож, тvлж буй мэт болно. Гэсэн ч тэсвэрлэн тvрхэж чадвал эдгэрэлт хурдан байх болно. Тvvнээс гадна энэхvv эмчилгээ нь халдвар тvгээхээс хамгаалдаг.
- Зуун настын шүүс түрхэх эсвэл шархан дээрээ голоор нь зүсээд тавих хэрэгтэй. Уруул хөндүүрлэн, дамбайж мэдрэгддэг. Энэ үед нь мөсөөр жигнэхэд эдгэнэ.
- Дархлаагаа байнга дэмжиж байх нь зүйтэй.( дархлаа дэмжих бодис, бүтээгдэхүүн хэрэглэх )

Танд энэ мэдээлэл таалагдсан уу? Like дараад сонирхолтой мэдээллүүдийг цаг тухайд нь хүлээн авна уу.

Танд асуух, тодруулах зүйл байвал энд бичээрэй:
Холбогдох утас :


Трансфер фактор таны дархлааг 437% нэмэгдүүлнэ! Бичлэгээс үзнэ үү

Таны мэдлэгт : Трансфер фактор гэж юу вэ?

Трансфер факторыг 1949 онд АНУ-ын эрдэмтэн Шервүд Лоүренс хүний цуснаас олж нээмэгц дархлааг дэмжиж, сайжруулдаг гайхамшигтай чадвар нь анагаах ухааны шинэ содон ололт болж энэ уургийг цэврээр нь ялгаж аваад эрүүл мэндийн салбарт хэрэглэе хэмээн дэлхий дахинаараа анагаахын төдийгүй шинжлэх ухааны ихэнх хүрээлэнгүүд ажиллаж эхэлсэн юм. Энэ чиглэлийн судалгаа, технологийн хөгжил тасралтгүй үргэлжилсээр 40 жилийн дараа 1988 онд үнээний сүүний уургаас цэврээр нь ялгаж авах технологи боловсруулсан нь энэ бүтээгдэхүүнийг ихээр үйлдвэрлэх, хүн амд хүртээмжтэйгээр хэрэглэх боломж нээгдсэн байна. Трансфер Факторыг 60 гаруй жилийн турш судалж, судалгааны ажилд 40 сая ам.доллар зарцуулж, эрдэм шинжилгээний 6500 ажил хийгдэж, олон улсын эрдэм шинжилгээний хурал 12 удаа зохион байгуулагдсан байна.

Цааш нь унших

Трансфер факторын үйлдвэрлэлийн процесстой танилцана уу

Их уншсан

БИЗНЕС САНАЛ

Та ажлынхаа хажуугаар сарын 500$ - 3000$, түүнээс дээш нэмэлт орлоготой болмоор байна уу?

Дэлгэрэнгүй

Мэдээлэл авах

Та манай сайтаас илүү дэлгэрэнгүй мэдээллийг цаг тухайд нь авахыг хүсвэл доорх Like товчийг дарж манай фэйсбүүк хуудастай нэгдээрэй.

Мөн та бидэнд мэйл хаяг, утсаа үлдээнэ үү. Бид бүтээгдэхүүний хямдрал урамшуулал шинэ боломжийг таны утсанд мэссэжээр илгээж мэдэгдэж байх болно :